Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Jysk стълби

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с jysk стълби или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с jysk стълби, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Jysk стълби?

Въпреки това, ако имате много килими (подове) в четирите си стени и децата или кучетата причиняват замърсяване над средното ниво, по-скоро бихме препоръчали jysk стълби с кабел.

Дисплей - Наличието на специален екран в конструкцията помага за предоставянето на допълнителна информация, което е удобно. Такива модели обаче са по-скъпи и се разрушават по-бързо поради по-големия брой елементи.

Бяхме впечатлени и от сензорите и системата за проследяване, които гарантираха, че ботът може лесно да се върне към зарядното си устройство - дори ако е закътан в тесен ъгъл на стаята. На тази цена си заслужава да го купите.

Електрическите четки са едно от най-новите нововъведения в jysk стълби Този тип четки позволяват едновременно да се прахосмукира и почиства. Това има предимството, особено при килимите, че примките и влакната се изправят и по този начин могат да се почистват по-добре.

Заслужава да се отбележи и качеството на дюзата TriActive Z, която е предназначена за подови настилки и ефективно събиране на големи отпадъци. Технологията NanoClean отново помага за отстраняване на замърсяванията от коша. За да го почистите, просто натиснете бутона и всичко ще падне в кошчето.

Фурната с конвекция е оборудвана с вентилатор, който разпределя горещия въздух равномерно по цялото вътрешно пространство. Това означава, че както и при фурната с горещ въздух, можете да използвате няколко нива едновременно за приготвяне на храна.

Някои модели с батерии имат по-слаба всмукателна мощност от обикновените jysk стълби, особено при килими и мокети. Въпреки това на пазара вече има някои много мощни акумулаторни модели.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече