Jysk свещи цилиндър без аромат

★★★★☆

Имаме идеалното решение за вас! jysk свещи цилиндър без аромат е само на едно кликване разстояние. От уюта на вашия дом ще можете да изберете най-добрия вариант от каталога, който сме подготвили специално за вас.

Гарантирано качество

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Jysk свещи цилиндър без аромат?

Съществуват обаче и някои производители, като "Einhell" или "Bosch", които произвеждат jysk свещи цилиндър без аромат със сменяеми батерии. Въпреки това акумулаторните батерии и станцията за зареждане за тях обикновено са доста скъпи и си струва да се купуват само в ограничена степен.

Освен това има накрайник за матрак или четка за матрак, с които можете да почиствате редовно леглото. На второ място, има дюзи или четки за процепи, които са тесни и с дълга шийка, за да могат да достигат труднодостъпни места. Разликата между дюзата и четката е, че към дюзата няма прикрепени косъмчета. Засмукващите краища са изработени от твърда пластмаса или от гума. Четките обаче са по-надеждни за отстраняване на власинки, конци и косми от домашни любимци от килими и други текстилни материали, както и от тапицерии.Така че, ако апартаментът или къщата ви са покрити предимно с килими, трябва да изберете периферните устройства, които са предимно четки. Има и приставки за четки, които са проектирани така, че да не представляват проблем за чувствителните повърхности, т.нар. меки четки.

Прахосмукачка за миене: прахосмукачката за миене е специална прахосмукачка за мокро почистване. Понякога се нарича почистващ препарат за тапицерии или почистващ препарат за килими. Специалната характеристика на миещата прахосмукачка е, че тя може да разпръсква почистващ препарат върху съответната повърхност. По правило такъв модел има два контейнера. В единия от двата резервоара напълнете чиста вода и малко детергент. В другия резервоар се събира мръсната вода, която уредът изсмуква. В процеса на миене прахосмукачката освобождава свежата вода с перилния препарат, така че мръсотията по пода се разхлабва. В същата стъпка той отново поема мръсната вода. Прахосмукачката за миене е идеална за почистване на автомобилни седалки, тапицирани мебели, килими и текстилни стенни окачвания.

Самият jysk свещи цилиндър без аромат е перфектно изработен и се усеща здрав и висококачествен в ръката. Устройството е малко по-тежко от подобни устройства на AEG или Bosch, но ергономичната дръжка е истински акцент. Превключвателят за захранването не трябва да се натиска постоянно, което е много удобно за потребителя при по-дълги сесии на прахосмукиране. Това определено е обмислено!

Ролка за почистване на подовеТози аксесоар ви позволява да почиствате подовете си без усилие. Те са широки, за да покрият възможно най-голяма площ и да намалят броя на преминаванията. Освен това те често имат въртящи се ролки, за да подобрят ефективността на почистване на килими и мопове или за по-упорити замърсявания. Има дори модели с LED светлини, за да виждате по-добре замърсяванията.

Също толкова важен, колкото и мощността, е обемът, който се дава в ml или l. Тази цифра ви подсказва преди да купите. Това число ви дава информация преди покупката дали торбата или контейнерът за събиране ще поеме достатъчно количество мръсотия. Ако изберете твърде малък размер за нуждите си, ще трябва да прекъсвате прахосмукирането много често, за да отстраните праха или да поставите нова торбичка.

Поради тази причина трябва да си купите надеждна прахосмукачка jysk свещи цилиндър без аромат за хора, страдащи от алергии, която с добрата си способност за задържане на частици и без загуба на всмукателна мощност изсмуква и свързва целия прах и дори малките екскременти на акарите. За това помагат иновативните микрофилтри и HEPA филтърните системи. Антибактериалните торбички с надеждно затваряне или аквафилтърът гарантират, че дори страдащите от алергии могат да работят с тях, без да са изложени на твърде много прах.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече