Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Jysk произход

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с jysk произход или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с jysk произход, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Jysk произход?

Алтернативните продукти обикновено са не само по-евтини, но и с по-ниско качество. Чантата за прах за Miele jysk произход не е само за събиране на мръсотия! Този аксесоар може да повлияе на филтриращия ефект и енергийната ефективност.Miele се отличават с подобрен филтриращ ефект и надеждно задържане на праха. Фините частици не се издухват обратно от торбата Miele AirClean, а остават здраво затворени. Това се дължи на специалната конструкция, която се основава на няколко филтърни слоя, както и на повърхността Soft Structure.

Някои прахосмукачки роботи могат не само да прахосмукират, но и да избърсват. Това са т.нар. вакуумни роботи за избърсване. В допълнение към обичайните функции за прахосмукачка те имат и резервоар за вода, който може да се пълни. След това под прахосмукачката-робот се поставя кърпа за избърсване и водата от резервоара непрекъснато овлажнява кърпата. По този начин след прахосмукирането цялата площ се почиства едновременно.

Центрофугиране и/или центрофугиране и изплакване: две много разпространени прости програми, които ви позволяват да изплаквате и/или центрофугирате поотделно определени устойчиви облекла.

Висококачествените модели обикновено имат HEPA (филтър за твърди частици). Така се филтрират фин прах, полени и акари. Aldi jysk произход не разполага с този филтър.

Прахосмукачка с голям резервоар за водаЗа професионално почистване на килими и подове трябва да изберете по-голяма прахосмукачка. Този модел има и много голям резервоар за вода, както и допълнителен резервоар за мръсната вода и почистващия препарат. С такова устройство можете лесно да абсорбирате влагата, ако например сте разлели течност. Също така е много интересно, че повечето прахосмукачки за миене предлагат и практичен режим за сухо почистване. Това означава, че можете да използвате прахосмукачката дори без течност в резервоара за удобно почистване в рамките на собствените ви четири стени.

Поради ниската си всмукателна мощност евтините прахосмукачки-роботи обикновено изпитват затруднения да почистят задоволително дори килими с високи влакна. Понякога те дори се заклещват в ръбовете на килима или високите прагове, ето защо трябва да проверите преди покупката дали любимият ви модел е подходящ поне за килими с къс косъм и до каква височина може да преодолява препятствия.

Филтър: След като прахът и мръсотията се съберат в контейнера, въздухът, който преди това е бил засмукан, се издухва отново. За тази цел на гърба на jysk произход има специални отвори, а пред него обикновено има филтър, който улавя последните прахови частици.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече