Jysk плажен чадър

★★★★☆

Имаме идеалното решение за вас! jysk плажен чадър е само на едно кликване разстояние. От уюта на вашия дом ще можете да изберете най-добрия вариант от каталога, който сме подготвили специално за вас.

Гарантирано качество

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Jysk плажен чадър?

Най-мощният двигател невинаги е признак за качество. Големият двигател означава и по-висока консумация на енергия. Съгласно законите на Европейския съюз, jysk плажен чадър трябва да бъде етикетиран с етикет за енергийна ефективност - от A до G. Повечето клиенти избират по-малко мощни, но по-енергийно ефективни уреди, обозначени с етикети A+, A++ и A+++.

В този случай проблемът вероятно е в маркуча, който подава водата към електромагнитния клапан на дозиращия резервоар: Ако този маркуч се разхлаби или скъса, това ще доведе до теч точно в началото на процеса на пране, когато водата е предназначена за разтваряне на перилния препарат.

Клиентите харесват факта, че с това устройство могат да почистят напълно по-малки апартаменти, без да се налага да сменят прахосмукачката. Освен това, въпреки високата си производителност и широкия спектър от приложения, устройството е лесно за управление.

Особено страдащите от алергии трябва да имат предвид, че jysk плажен чадър е оборудван и с HEPA филтър. Това гарантира, че дори прахът и мръсотията, които се носят във въздуха, се улавят и филтрират.

Има редица функции, които можете да изберете за вашата фурна. Разбира се, броят на тавите за печене или аксесоарите, като например безопасен за фурната тиган, са сред по-дребните аксесоари, докато можете да изпуснете парата с автоматичните програми и осветлението.

Някои модели разполагат и с дюзи за под с LED светлини, за да е още по-лесно да откриете замърсяванията върху всяка повърхност. Това ви позволява да прахосмукирате ефикасно дори в тъмните ъгли на тавана или в шкафовете.

Мокри и пръскащи прахосмукачкиОсобено компактните прахосмукачки за миене лесно се бъркат с класическите jysk плажен чадър. По правило това са т.нар. пръскащи прахосмукачки, които са оборудвани с малки резервоари за вода и често се налага да бъдат оборудвани с такъв, което има някои недостатъци. В сравнение с напълно оборудваната прахосмукачка за миене работите с по-евтина прахосмукачка за пръскане с много по-малко налягане, така че не можете да очаквате висока всмукателна мощност. Въпреки това подобно устройство може да бъде подходящо за вас, ако трябва да отстранявате само малки количества мръсотия и не планирате почистване на открито.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече