Jysk откриване

★★★★☆

Имаме идеалното решение за вас! jysk откриване е само на едно кликване разстояние. От уюта на вашия дом ще можете да изберете най-добрия вариант от каталога, който сме подготвили специално за вас.

Гарантирано качество

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Jysk откриване?

Öko Test изпрати веднъж в тестовата лаборатория и популярните и добре познати домашни помощници. В теста: дванадесет jysk откриване с и без акумулаторна батерия. Те обаче не бяха включени в този тест, така че не можем да ви ги представим тук. Ако искате да научите повече за него, прочетете повече от Öko Test тук.

Предпазно заключване : Тези, които имат деца у дома, може би ще се заинтересуват да научат, че новата перална машина е оборудвана с предпазно заключване, което ефективно предотвратява случайното излизане на деца от къщата.

При наличието на стотици модели изборът на най-добрата прахосмукачка за вашия дом може бързо да се превърне в трудна задача. Дори да знаете точно колко сте готови да похарчите, все още има много възможности на почти всяка цена.

Много прахосмукачки не успяват да филтрират финия прах в торбичката си за прах поради мощността си на засмукване и губят силата си на засмукване по време на работа. Финият прах запушва порите на всички филтри на jysk откриване, както и на обикновените филтри, и по този начин уредът постоянно губи мощност. Съвременните Hepa филтри обаче са в състояние да филтрират финия прах и по този начин да почистват или премахват алергените от изхвърляния въздух. В същото време нормалната всмукателна мощност се запазва напълно и дразнителите могат да бъдат трайно изхвърлени. Тези вещества, предизвикващи алергии, се натрупват предимно в матраците, подовите настилки или килимите, както и върху всички текстилни повърхности. Праховите частици се събират с помощта на четка и след това се изхвърлят по устойчив начин. За да постигнете максимални резултати обаче, четката трябва да бъде настроена на височината на косъма на килима. Това е единственият начин за отстраняване на упоритите косми от домашните любимци. Дюзите за тапицерия често се предлагат като практични аксесоари, които могат да се използват и за почистване на всички текстилни материи от причиняващите алергии частици.

Има ли по-високи прагове на вратите в дома ви? Не е нужно да се отчайвате. С помощта на специални рампи за прагове (от гума* или дърво*) или преходни профили* дори тези препятствия могат да бъдат преодолени.

Това е усъвършенстван продукт с най-съвременна технология. Той се ориентира и работи бързо и надеждно във всички помещения с помощта на лазерна технология. Прахосмукачката-робот може да се управлява лесно чрез приложението Xiaomi или Roborock, могат да се запазват множество карти, да се задават зони, в които не се работи и не се мие, и много други.

Продължителност на използванеВреме за зарежданеДължина на дръжкатаРазмер на торбата или контейнера за събиранеДекаерът, както подсказва името, не черпи енергия от контакта, когато се използва, а от акумулаторна батерия, която първо трябва да се зареди. Разбира се, този акумулатор може да съхранява само ограничено количество енергия и следователно доставя само определено количество енергия, което прави възможно използването му.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече