Jysk гланцирана хартия

★★★★☆

Имаме идеалното решение за вас! jysk гланцирана хартия е само на едно кликване разстояние. От уюта на вашия дом ще можете да изберете най-добрия вариант от каталога, който сме подготвили специално за вас.

Гарантирано качество

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Jysk гланцирана хартия?

Ако има две дюзи, почистването на пода, дивана и други подобни е бързо и безпроблемно. Що се отнася до класа на енергийна ефективност, jysk гланцирана хартия препоръчва да се избере поне клас А. Още по-добре е А++ или дори А++. A++ или дори A+++ е още по-добре.

Основната задача на четката е да изчисти мръсотията от влакната на килима или да я завихри от гладката повърхност директно във въздушната струя. Значението на въртящата се четка се доказва от тестовия модел на Kärcher, който е единственият без ролка за четка. Тя не беше убедителна както при теста със стандартен прах, така и при събирането на груб прах с разпръснат ориз. Моделът на Sichler/Pearl на ниска цена има задвижване на четката, но то е твърде слабо, поради което четката се задръсти няколко пъти по време на теста. Хувър, Дайсън и Лидл включват друг вид валяк в своите продукти, а малко под половината от производителите използват смес от мек и твърд косъм върху валяка. Друг фактор за добрата ефективност на засмукване е въздушният поток в дюзата за под, смукателната тръба и контейнера за прах. В случая с дюзата за под моделът на Philips се отличава с това, че въздушният поток осигурява голяма засмукваща мощност дори в краищата на дюзата.

Тестовете в реални условия не са толкова строги, колкото нашите лабораторни тестове, въпреки че тестваме всички функции на всеки вакуум. В повечето случаи това включва картографиране на първия етаж на дома на рецензента и оценка на точността му. Той включва също така колко лесно или трудно е да се правят корекции на картата, като например разделяне на помещенията и рисуване в забранени зони. Нашият рецензент разглежда кофата за боклук: труден ли е достъпът до нея? Каква сила е необходима за отваряне на кофата за боклук? Навсякъде ли се носи прах? Колко лесно се почистват ролката, страничните четки и колелата?

Друга важна част на jysk гланцирана хартия е филтърът за отработен въздух. Тя се монтира както в уредите без торбички, така и в уредите с торбички за прах. Този филтър има правоъгълна форма и се намира пред изпускателния въздуховод. Този филтър за отработен въздух е например микрофилтър или HEPA филтър, който вече беше споменат няколко пъти.

Яркото бяло покритие крие много хитрини под него. Този робот разполага с интелигентна система за картографиране, която проследява разположението на къщата всеки път, когато излезе. Управлява се с приложение за смартфон, има множество настройки за почистване и се поддържа от множество сензори, които според нас я правят една от най-малко вероятните за неочаквано забиване по време на работа.

При наличието на стотици модели изборът на най-добрата прахосмукачка за вашия дом може бързо да се превърне в трудна задача. Дори да знаете точно колко сте готови да похарчите, все още има много възможности на почти всяка цена.

Дюзите: Към предната част на всмукателния маркуч е прикрепена дюза. Съществуват много модели с различни дюзи. Дюзите засмукват праха във вътрешността на jysk гланцирана хартия.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече