Ikea холна маса

★★★★☆

Имаме идеалното решение за вас! ikea холна маса е само на едно кликване разстояние. От уюта на вашия дом ще можете да изберете най-добрия вариант от каталога, който сме подготвили специално за вас.

Гарантирано качество

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Ikea холна маса?

Повечето машини ikea холна маса работят без торбичка за прах. Контейнерът за събиране трябва да се изпразва след всяка употреба. Това намалява риска от запушване и образуване на неприятни миризми.

Някои устройства имат т.нар. режим на рязко или усилено засмукване, при който батерията и двигателят се изчерпват за кратко, но засмукващата мощност се увеличава значително. Такъв режим на усилване съкращава многократно времето за работа, но мощността на засмукване е сравнима с тази на захранваните от мрежата устройства. И да, такива устройства струват прилични пари.

След като се създаде вихър, едрите частици се пренасят в контейнера за събиране. За разлика от единичния циклон, тук въздухът не просто се насочва нагоре и навън, а се филтрира допълнително от още няколко циклона. Такива прахосмукачки са идеални за най-малките прахови частици, но те обикновено струват повече от моделите, оборудвани с един циклон.

Съществуват два вида чанти. Това са хартиените торбички и торбичките от вълна. Хартиените торбички са по-евтини, но се късат по-бързо. Чантите от полар са с по-високо качество и са по-здрави. Съществуват и ikea холна маса за многократна употреба, които можете да измиете.Не е препоръчително да използвате прахосмукачка за мокро почистване без филтър. Това е така, защото филтърът предотвратява повреждането на двигателя от засмуканите вещества. Видът на филтъра, от който се нуждаете, зависи от материалите, които вакуумирате. За мокро прахосмукиране е най-добре да използвате филтър от пяна. Плисе филтрите, от друга страна, са подходящи предимно за сухо вакуумиране. Съществуват и други филтри, които са предназначени за специални приложения.

Почиствайте или сменяйте филтъра от време на време. Не всички материали трябва да се отстраняват с мокра прахосмукачка. Материалите, които не трябва да се прахосмукират с такава прахосмукачка или с които трябва да се борави изключително внимателно, включват:

За допълнителна информация посетете и отделните уебсайтове на съответните местоположения, които ще намерите в менюто Местоположения. Там можете да разберете какви услуги предлага съответното място.

ikea холна маса за страдащите от алергии са особено важни, ако искате да избегнете полените в изпускания въздух. Устройствата са оборудвани със специални филтърни системи. Те почистват ефективно домашния прах, така че само малка част от алергените се отделят във въздуха. Често има различни филтърни системи, базирани на специална торбичка или дори на HEPA филтър. Същото важи и за филтри, оборудвани с воден филтър.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече