Ikea легла

★★★★☆

Имаме идеалното решение за вас! ikea легла е само на едно кликване разстояние. От уюта на вашия дом ще можете да изберете най-добрия вариант от каталога, който сме подготвили специално за вас.

Гарантирано качество

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Ikea легла?

Сред класическите продукти, които са включени в обхвата на доставка на повечето ikea легла, са дюзата за пропукване и дюзата за тапицерия. Но водната дюза, четката за мебели или тази с турбочетка също могат да бъдат практични. Не всеки има нужда от всяка четка. Но е предимство, ако в комплекта са включени много аксесоари или се предлагат като опция.

Препоръка: възможно най-големият контейнер за събиране на отпадъци и добрият HEPA филтър винаги са предимство.Разбира се, ефективността на почистване на прахосмукачката-робот също играе изключително важна роля. Така наречената смукателна мощност често се посочва от производителите във "ватове" или "Па". Нашият тест на прахосмукачка-робот ни показа, че тези стойности могат да се използват като добър ориентир, но от тях не може да се изведе окончателно становище за силата на засмукване в практиката.

От друга страна, четката за тапицерия помага за разклащане на тапицерията, така че мръсотията да излезе навън и да бъде засмукана. Много други приставки и четки, както и дюзи, улесняват други задачи.

Можете да се насладите на максимална мобилност с ikea легла: устройствата са леки и много удобни, а освен това се справят без кабел. Цялото захранване идва от контакта и се съхранява в батерията. Нашият тест показа: Че за високата производителност е необходимо преди всичко електричество. Те обаче не могат да предлагат това в изобилие. Поради това производителността обикновено е по-ниска от тази на моделите с кабел - да не говорим за необходимостта от зареждане от време на време. Като цяло обаче това са много гъвкави и практични устройства, които не е задължително да са скъпи.

Добре проектираните приставки за автоматична прахосмукачка могат да направят една донякъде досадна работа изключително лесна. Приспособленията, като например инструмент за почистване на процепи, инструмент за тапицерия, четка за прах с косъм или дюза с нокти, се справят бързо с мръсотията и остатъците. Използването на такива приставки не само улеснява живота ви, но и осигурява по-добро почистване като цяло.

Недостатъците включват сравнително високата покупна цена. Тъй като разходите и усилията за закупуване на торбички за прах отпадат, някои може би ще могат да се справят с това. Освен това често се твърди, че прахосмукачките без торбички са по-малко мощни от своите колеги с торбички. При съвременните устройства разликата в производителността не е забележима. Прахосмукачките обаче звучат различно и издават свистящ звук. Това може да е доста досадно. Най-важното обаче е да изпразните контейнера за прах. Все още не са намерени подходящи хигиенни решения. Наистина има различни подходи за решаване на проблема. Но те работят понякога повече, понякога по-малко добре. Това е важен момент, особено за страдащите от алергии. Смяната на торбичката обаче също не е напълно хигиенична.

Батерия или кабел? И двата варианта имат своите предимства, но и някои недостатъци. Можете просто да сложите кабелната ikea легла след прахосмукиране, докато за следващото използване трябва да я заредите. Поради това устройството с кабел е готово за използване веднага и по принцип за неограничен период от време. От друга страна, в зависимост от дължината на въжето, обхватът на движенията ви е ограничен и може да се наложи да го премествате по-често. При захранването с батерии не се нуждаете от електрически контакт, което може да е проблем. Например, ако в къщата или апартамента ви няма електрически контакти навсякъде, е по-целесъобразно да си купите такъв. Същото важи и за използването им при почистване на автомобили например - тук сте по-гъвкави с устройствата, захранвани с батерии.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече