Emag въртящ моп

★★★★☆

Имаме идеалното решение за вас! emag въртящ моп е само на едно кликване разстояние. От уюта на вашия дом ще можете да изберете най-добрия вариант от каталога, който сме подготвили специално за вас.

Гарантирано качество

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Emag въртящ моп?

Ако торбичката се напълни твърде много, в най-лошия случай тя може да се спука - сценарий, от който не трябва да се страхувате с безвъздушна торбичка emag въртящ моп. Освен това не се налага да купувате нови торбички, което е полезно за околната среда и, не на последно място, ви спестява пари!

При първия вариант въздухът, съдържащ мръсотия и прах, се подава в цилиндър, в който се създава вихър - т.е. циклон. Центробежната сила отделя мръсотията от въздуха и я кара да полепне по стените. Малките и фини прахови частици се улавят от централен филтър. Те трябва да се почистват редовно, за да се запази засмукващата мощност в дългосрочен план.

При тази алергия страдащите са свръхчувствителни към компонентите на цветния и растителния прашец. Повечето хора, страдащи от алергии, трябва да се борят със сенната хрема особено през пролетта, тъй като по това време на годината броят на полените е особено висок.

emag въртящ моп не е абсолютно задължителна за домакинството, тъй като обикновена прахосмукачка с достатъчно качество вече трябва да може да почиства прах от ъглите и нишите, както и от тапицерията, в допълнение към повърхностите. Факт е обаче, че ръчната прахосмукачка с акумулатор може да бъде чудесна помощ, особено в напрегнатото ежедневие. Всеки, който живее в семейство с деца например, знае колко краткотрайно е състоянието на почистената къща.

При акумулаторните прахосмукачки събирането на прах е най-важната функция след обработката. Представяме ви нашия победител по ефективност на засмукване, както и по-евтина алтернатива. Обясняваме също така кога има смисъл да се използва акумулаторна прахосмукачка като цяло.

Проверете състоянието на помпата : Ако филтърът е чист, е възможно в дренажната помпа да са попаднали чужди предмети (напр. монети, ключове или други предмети, които могат да бъдат оставени в джобовете), които да влияят на нейната работа. Можете да направите това сами, ако смятате, че е практично. В противен случай, като се изключат всички други причини, е по-добре да се свържете с техник.

В следващото кратко обобщение представяме нашите три emag въртящ моп с дръжка, както и една малка, акумулаторна, която е подходяща като евтина алтернатива за бързо почистване между тях.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече