Emag въздух

★★★★☆

Имаме идеалното решение за вас! emag въздух е само на едно кликване разстояние. От уюта на вашия дом ще можете да изберете най-добрия вариант от каталога, който сме подготвили специално за вас.

Гарантирано качество

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Emag въздух?

Освен това по-голямата част от прахосмукачките Miele emag въздух успяват да почистят перфектно твърдите подове и по този начин завладяват клас А на прахоулавяне. При килимите обаче обикновено има спад, така че ако сте почитатели на мекия косъм, внимавайте! С помощта на този списък можете да намерите най-добрата Miele, която да отговаря на вашите нужди. Надяваме се, че тогава ще можете да се радвате на верен ежедневен помощник, който ще ви доставя удоволствие дълги години.

Хора с ограничена подвижност: Почистването на апартамент или дори къща често е трудно за много хора по здравословни причини. Особено хората, които са трайно ограничени в движенията си поради напреднала възраст, се натоварват прекомерно с такива задачи. Тъй като поради финансови причини не е възможно да се наеме помощник за почистване, вакуумният робот изглежда напълно подходящо решение. Тя ви подкрепя и гарантира, че въпреки здравословните проблеми няма да се налага да се лишавате от хигиена и чистота в жилищната си зона.

С този модел на производителя "Shark Store" ще се запознаете с термина "гъвкаво почистване" по един много специален начин. Засмукващата тръба "Flexology" ви позволява да почиствате безпроблемно места, които сте смятали за недостъпни. Стълби, дивани и други обемисти мебели с нисък клиренс вече няма да бъдат пречка при щателното почистване на жилищното пространство.

Препоръка: emag въздух трябва да разполага с няколко навигационни системи за откриване на препятствия и стълби. Така че можете да го оставите да работи сам, без да се притеснявате, и да си осигурите възможно най-задълбочено почистване.Различните вакуумни роботи понякога се различават значително по отношение на това колко шумни са по време на работа. Ако роботът ще се използва само когато не сте вкъщи, този критерий не е толкова важен за вас. В противен случай обаче трябва да обърнете повече внимание на това, тъй като нивото на шума може да бъде толкова високо, че да не можете да водите необезпокояван разговор.

За големи тревни площи се нуждаете от косачка с голяма широчина на рязане и мощен двигател с пет или шест конски сили. Резервоарът за гориво също трябва да е достатъчно голям, за да можете да косите по-голяма тревна площ наведнъж, без да го зареждате.

Премахването на четката е малко по-сложно, но след това косата може да се отреже и отстрани лесно. Четката за под предлага както добра гладкост на движението при ламинат, така и висока ефективност на почистване при килим. Това означава, че не е необходимо да сменяте четките за различните подови настилки. Почистването е възможно благодарение на високата смукателна мощност. Това улеснява издърпването на накрайника върху пода и намалява до минимум унасянето на прахосмукачката.

emag въздух имат смукателен блок, който се търкаля по пода и е свързан с маркуч към смукателната тръба, в края на която се намира смукателната четка. Благодарение на сравнително големия смукателен модул често е възможно в него да се монтира доста мощен смукателен двигател, което дава възможност за убеждаване с висока смукателна мощност.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече