Decathlon кецове

★★★★☆

Имаме идеалното решение за вас! decathlon кецове е само на едно кликване разстояние. От уюта на вашия дом ще можете да изберете най-добрия вариант от каталога, който сме подготвили специално за вас.

Гарантирано качество

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Decathlon кецове?

decathlon кецове работи с акумулаторни батерии. Времето за работа на устройството се отнася до това колко дълго може да работи без презареждане. Щом батерията се изтощи, трябва да я презаредите, което може да прекъсне графика ви за почистване.

Не проветрявайте помещението непосредствено преди и по време на прахосмукирането, тъй като течението ще раздвижи праха. По-добре е да държите прозорците и вратите затворени по време на почистването и да извършвате допълнителни хигиенни действия след почистването с прахосмукачка.

Особено в домакинства с косми от домашни любимци или много мръсотия, поддръжката е важен въпрос. Затова предварително се информирайте колко интензивна ще бъде поддръжката на вашата акумулаторна прахосмукачка.

Технология на засмукване и филтри: decathlon кецове се основават на проста система и са оборудвани с вентилатор, който създава вакуум. Прахови частици, полени и дори косми или косми от домашни любимци могат да бъдат засмукани и събрани в торбичката, което би трябвало да зарадва особено собствениците на домашни любимци. Има разлики във филтрите, които трябва да вземете предвид. HEPA филтрите са особено модерни. Ако пък се спрете на такъв без торбичка, трябва да обърнете внимание на обема на контейнера.

Освен това Stiftung Warentest критикува неудобното изпразване на кутиите за прах на прахосмукачките. При всички модели във въздуха се завихря много мръсотия. Това е нехигиенично и може да бъде притеснително за страдащите от алергии - пишат тестващите. Производителите трябва да подобрят и нивото на шума на устройствата. Един от продуктите в теста беше почти толкова шумен, колкото миксер в режим на пълна работа.

Някои връзки в тази статия са търговски партньорски връзки. Маркираме ги с икона на количка за пазаруване. Ако закупите чрез тях, ще получим процент от продажбите. >> Можете да научите повече за това тук.

Ако не искате винаги да вадите големия decathlon кецове от камерата, можете да се отървете от космите на домашните любимци с него. Предимството на подобна ръчна прахосмукачка е, че може да се използва и в автомобила за отстраняване на косми от тапицерията на домашните любимци.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече